imac

Web

Jeg tilbyder flotte og professionelle CMS-hjemmesider. Som kunde får du en funktionel og brugervenlig hjemmeside, der er let at redigere i.

Tryk

I mere end 30 år har jeg beskæftiget mig med fremstilling af tryksager. Jeg tilbyder alt fra de “simple” opgaver i små oplag til den mere elegante tryksag, hvor de er kælet ekstra for detaljen i layoutet og materialevalget.

Foto

Et billede siger mere end 1000 ord. Jeg forsøger at få det bedste ud af produktet og situationen og tilbyder både traditionelle og de lidt anderledes fotos. Fotoshoots i studie eller “on location”

100%

100% tilfredshedsgaranti. Du skal selvfølgelig være tilfreds med dit produkt – så det koster ikke ekstra med tilpasninger undervejs i processen.

Jess Berner Nielsen, Direktør

Grundlagde firmaet i 2006 og
er virksomhedens ansigt udadtil.

Jess Berner Nielsen, Grafiker

Firmaets kreative medarbejder.
Skaber den rette grafiske profil for dig.

Jess Berner Nielsen, Fotograf

Sørger for de rigtige skud kommer i kassen.
Løser alle opgaver i tæt samarbejde med grafikeren.

GRAFOSIGN

Grafosign er en grafisk enkeltmands-virksomhed, der tilbyder grafisk design til trykte og digitale medier – fra idé/layout til du som kunde står med det færdige produkt.
Personen bag er Jess Berner Nielsen, og det er mig der tegner linjerne og alle aktiviteterne i firmaet. Min kundekreds tæller idag kunder fra hele landet, små som mellemstore virksomheder. Der er også plads til dig.

Filosofien

Min ambition er at skabe unikke og effektive grafiske løsninger. Jeg sørger for, at din virksomheds visuelle identitet har en rød tråd – uanset platform og medie. Som kunde bliver du også inddraget i processen indtil der er opnået enighed om det endelige resultat. Jeg bruger også gerne lidt ekstra tid på at sammensætte det helt rigtige tilbud til dig, således jeg står tilbage med dig som en tilfreds kunde

Den gode behandling

Ingen opgaver er for store ej heller for små – og som kunde hos Grafosign får du den fulde opmærksomhed. Jeg tilbyder et uforpligtende møde omkring dine opgaver, og har du en konkret opgave, så kontakt mig endelig. Jeg løser alle former for grafiske opgaver. Mange af mine kunder har fulgt mig hele vejen, det siger i virkeligheden det hele. Og hos mig koster god service ikke ekstra. 

hajkutter
slaasnu-logo
NovoService-logo
mica
Genval-Consulting-logo
JRC-IT-logo
Mehvelo-logo
eegtraining
CL-Erhvervsservice-logo
Chrislea_logo
beautyLux-logo
Barrit-Jagt