Nysted Middelalderfestival

Nysted Middelalderfestival

Nysted Middelalderfestival har siden 2014 haft et tæt, frugtbart og fortsat voksende samarbejde med Jess og GRAFOSIGN. I første omgang drejer det sig om forskellige materialer til synliggørelse af festivalen: flyers, brochurer og plakater, men også lay-out til lys-spots, avis-annoncer og meget mere, heriblandt et 18-siders PR-hæfte, der udgør et af højdepunkterne.
Til enhver tid er det en stor fornøjelse at samarbejde og kommunikere med Jess, der ikke blot er i stand til at levere hurtigt, effektivt og til absolut favorable priser, men han formår også at bringe de enkelte elementer op på et niveau, hvor hans forslag til lay-out simpelthen rammer plet hver gang. Festivalens PR-materiale når ud til mange mennesker, hvis tilbagemeldinger bekræfter Jess’ mangfoldighed og dygtighed.
Et grundigt og gensidigt kendskab til hinanden begge veje er absolut med til at cementere dette samarbejde til et punkt, hvor der fra festivalens side eksisterer stor tryghed ved at lade Jess udføre arbejdet i tiden fremover.

Niels Henrik Olsen
PR Nysted Middelalderfestival


Kunde Nysted Middelalderfestival
Opgaver Ny hjemmeside inkl. løbende opdateringer samt alle former for tryksager, skilte, bannere og annoncer. Fotografering ved festivallen.